Home
Welkom
Info
Agenda
Competitie
Toernooien
Training
Foto's
Vragen
Senioren
Reglementen
Contact
Sponsors
Links

Laatste Nieuws
EXTRA
Formulieren
Naar de Jeugdsite

Senioren

klik hier voor "Indelen"

klik hier voor "het echte lid van TVKH"

 

INFORMATIE OVER HET INDELINGSYSTEEM

1.Er wordt (indien er geen bijzondere evenementen zijn) ingedeeld:

maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur

dinsdag en donderdag van 19.30 tot 22.00 uur

EN OP ZONDAG VAN 09.00 TOT 12.00 uur

2. Indelen houdt in dat leden zonder af te spreken naar de baan kunnen komen.

3. Er is voor de avonden geen onderscheid meer tussen mix, dames en heren avond. Het is aan de indeler om te beslissen over de samenstelling van de partij.

4. Voor indeling zijn in beginsel baan 1 t/m 6 beschikbaar voor de morgen
en 1 t/m 4 voor de avond. Tennisballen worden door de vereniging ter beschikking gesteld. De speeltijden bedragen 45 minuten.

5. Hij of zij die wil tennissen onder het indelingsysteem geeft zijn geldige speelpas af en vult zijn of haar naam in op de indelingslijst.

6. Degene die de indeling op zich neemt (de indeler) stelt per baan vast, welke personen daar in de komende speeltijd spelen. De volgende speeltijd wordt er opnieuw ingedeeld.

7. Het aanvaarden van de indeling, wat sportiviteit, soepelheid en begrip voor elkaar, kan bijdragen aan een prettige sfeer.

8. Wendt u bij vragen over de indeling rechtstreeks tot de indeler.

9. Zodra een speler ten minste één speeltijd heeft gespeeld is tijdstip van aankomst voor de volgende te spelen partijen niet meer van belang. (latere aankomst geeft geen recht op minder of veelvuldige indeling)

10. Degene die bij indeling nog geen volledige speeltijd gespeeld heeft, wordt geacht nog niet te hebben gespeeld.

11. Zodra een speler, vooraf aan een nieuwe speelperiode, besloten heeft niet meer te spelen, dient deze zich bij de indeler af te melden, zijn/haar naam op de indelingslijst door te strepen en zijn speelpas weer in ontvangst neemt.

coördinator indeling: Tom Schure tel.: 045-5713486

 

naar_begin_van_pagina

Ben jij een ECHT lid van TVKHeerlen?!! :

VRAAG DAN NIET WAT DE VERENIGING VOOR JOU KAN DOEN, MAAR.....

WAT JIJ VOOR DE VERENIGING KUNT DOEN !

Het bestuur is er alles aan gelegen onze club levensvatbaar te houden. Daar wordt erg veel energie in gestoken, maar we kunnen het niet alleen. Wij hebben daarbij jouw hulp nodig. Als alle leden een steentje bijdragen, maken vele handen licht werk en kunnen we als gezonde vereniging blijven bestaan.
Wij hebben hulp nodig bij :

Vrijwilligerswerk :
Twee of meer personen die als coördinator het werk voor alle vrijwilligers vastleggen en begeleiden gedurende het seizoen. Zij benaderen vrijwilligers en delen ze in voor diverse werkzaamheden.

Sponsoring:
Iedere vereniging heeft geld nodig, zo ook wij. Sponsoring is een belangrijk onderdeel bij de inkomsten daarvan, maar helaas de laatste jaren een stiefkindje. Zoek, vind en meld sponsors aan bij onze vereniging. En als iemand het bestuur hierin actief wil ondersteunen dan mag dat natuurlijk ook.

Bondstoernooi:
Van wezenlijk belang voor onze vereniging is het behoud van het Smashers & Lobbers toernooi. Wij zoeken leden die zich actief willen bemoeien met de organisatie van dit toernooi. De nieuwe wedstrijdleiding staat onder aanvoering van Francoise Daemen. Er wordt nog gezocht naar hulptroepen. Behalve het plannen van wedstrijden zijn er nog ruim voldoende activiteiten die moeten worden verzorgd. MELD JE AAN!!!!! (TEL.:046-2047572 of 0650263842 of per mail: wijnandsfr@home.nl)

Recreatieve toernooien:
Als je naast het bestaande openings - en slottoernooi nog gezellige toernooien wil organiseren, dan bieden wij je hiervoor alle ruimte. Neem initiatief en laat ons het weten.

Clubkampioenschappen:
Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij binnen de bestaande organisatie nog 1 of 2 mensen gezocht worden om het team te versterken.

Meld je  dus a.u.b. aan !

naar_begin_van_pagina