Home
Welkom
Info
Agenda
Competitie
Toernooien
Training
Foto's
Vragen
Senioren
Reglementen
Contact
Sponsors
Links
Gastenboek

Laatste Nieuws
EXTRA
Formulieren
Naar de Jeugdsite

 

tennis

hallo tennisvriendinnen en tennisvrienden

Heerlen, november 2017


Beste Tennisvrienden,


Het seizoen is ten einde, normaal ging het laatste deel van het seizoen traditioneel van start met het Smashers & Lobbers toernooi, gevolgd door de najaarscompetitie.  Dit jaar helaas niet. Het Smashers & Lobbers toernooi ging niet door.

Er waren te weinig inschrijvingen om er een aantrekkelijk, hoogstaand en sportief evenement van te kunnen maken. Iedereen die als vrijwilliger in welke vorm dan ook een bijdrage heeft geleverd, in de aanloop naar wat het evenement van het jaar had moeten worden, een welgemeend, dank-je-wel voor jullie inzet.


Aan de najaarscompetitie namen wij wel deel en wederom met het heren 50+ team op de vrijdagmiddag. De kampioenen van het voorjaar werden tijdens de thuiswedstrijd in het zonnetje gezet. 
De lat lag erg hoog!  De mannen hebben wederom een puike prestatie neergezet. Weliswaar geen titel maar wel ongelsagen. De nummers een en twee konden niet winnen van het sterke heren team. 


Nu zit ik thuis op een koude regenachtige zondagmiddag en denk terug aan het mooie seizoen.
Die gemiste kans op de baan en dat ene balletje van de tegenstander dat net nog de buitenkant van de lijn raakte. De bal door het midden die een punt opleverde, die ace waar iedereen vol lof over was en de lob die op de achterlijn viel en voor heel wat discussie zorgde. Wat is het toch een leuke, fijne hobby dat tennissen in de zomer. Lekker weer, leuke mensen en een goed gesprek op het terras onder het genot van een versnapering. Voor hen die in de hal tennissen veel plezier.

 


Het seizoen wordt echt afgesloten met de Algemene Leden Vergadering op donderdag 23 november in ons clubhuis en start om 19:30 uur.      

Alle leden zijn van harte welkom.


Ook in de winterperiode zijn we hard aan het werk om het seizoen 2018 weer goed te laten verlopen.

Alles regelen opdat onze leden hun hobby kunnen uitoefenen op een van de mooiste parken van Zuid-Nederland, wanneer zij dat willen.

Tot kijk bij de ALV of in het nieuwe seizoen.


Met sportieve groet,
Ben Peters, voorzitter TVK HEERLEN