Home
Welkom
Info
Agenda
Competitie
Toernooien
Training
Foto's
Vragen
Senioren
Reglementen
Contact
Sponsors
Links

Laatste Nieuws
EXTRA
Formulieren
Naar de Jeugdsite

 

tennis

hallo tennisvriendinnen en tennisvrienden

                                                                                                                                                             Heerlen, februari 2018
Beste tennisvriend(in)en,
Zaterdag 24 februari spelen wij met 12 leden van TVK HEERLEN, in de hal Kaldeborn, tegen de buurvereniging T.C. BREAK. Dit alles op uitnodiging van T.C. Break onder het motto “beter een goede buur dan een verre vriend”. Het evenement wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Ik wens alle deelnemers aan dit sportieve spektakel een hele leuke tijd en voor zover van toepassing succes, als je op de baan staat wil je vooral leuk tennissen en daarna gezellig een versnapering nuttigen met je medespelers.
Het jaar is voor mij goed begonnen, op 1 januari, iets vroeger dan verwacht, werden we verrast met de geboorte van ons eerste kleinkind, een wolk van een meisje. Voor de iets oudere leden die dit al eens meegemaakt hebben zal het bekend zijn welk gevoel zich dan van je meester maakt. Degene die dit nog niet hebben meegemaakt zullen dat te zijner tijd ervaren, het is niet te beschrijven.

De carnaval ligt alweer achter ons, voor de een is het een feest dat je niet wil missen de ander heeft er niets mee, weer anderen ontvluchten het hele gebeuren en gaan met vakantie, naar de zon of naar de sneeuw. En een enkeling is gewoon gaan werken opdat zijn collega of collega’s
De eerste activiteit op het eigen mooie park staat op de agenda, in het kader van vrijwilligerswerk , genoteerd voor zaterdag 4 maart van 10:00 uur tot ongeveer 14:00 uur . Er zal een kleine pauze ingelast worden rond de klok van 12:00, waarin we kunnen genieten van koffie, een broodje en een stukje vlaai. Hierna gaan we verder met het opruimen en hopen rond twee uur het park er weer bladvrij bij ligt en  het terras ook weer klaar is voor gebruik.  Laten we met zijn allen de mannen van het park helpen opdat zij dan de banen ook speelklaar zullen hebben voor de start van het nieuwe seizoen. 1 april, heus waar, geen grapje, met de Pasen.


Het Openingstoernooi wordt dit jaar gehouden op 8 april. Hiervoor zullen jullie nog nader geïnformeerd worden via een mailing van de secretaris. Laten we hopen op goed weer,  zodat we in een mooie start kunnen maken in het nieuwe seizoen. Een seizoen waar we met 4 competitie teams TVK HEERLEN sportief vertegenwoordigen.  Het programma zal binnenkort ook op de site staan, ik wil jullie graag uitnodigen eens te komen kijken op vrijdagmiddag, 2 teams spelen dan thuis, of op een zaterdagmorgen als de jeugd hun krachten en kunnen meet met jongeren uit de regio. Ook een enkele zondag zal het park beschikbaar gesteld worden voor de Kids Worldtour, dan zijn we gastvrouw/gastheer voor een aantal kinderen van meerdere verenigingen die dan het plezier in dit balspel delen op ons park.
Tot kijk op het park wellicht al op 4 maart tijdens de jaarlijkse klussen dag,
Met sportieve groet,
Ben Peters
Voorzitter TVK HEERLEN